Giv en gave

Når du giver en gave, hjælper du både de børn, der er registreret i Compassions programmer og den lokale befolkning.

Giv en gave til Compassion Danmark, reg.- og kontonr. 6004-2012885.

Venligst marker på overførslen hvilket af nedenstående formål du donerer til. Du kan også lade os fordele pengene, ved at skrive "til hvor behovet er størst".

Vand og Sanitet

Mere end 2 milliarder af verdens befolkning har ikke adgang til rent vand. Hver dag dør ca. 800 børn under 5 år på grund af beskidt vand, mangel på toiletfaciliteter og dårlig viden om hygiejne. Pengene bruges blandt andet til etablering af brønde, opbevaringssystemer til regnvand, vandfiltrering og opførelse af toiletter og badeværelser. Når du giver penge til vores fond til vand og sanitet, bidrager du til udviklingen af og bedre helbred i fadderbørnenes lokalsamfund.

Kritiske behov

Nogle gange er der situationer, der påvirker børnene i vores programmer. Sådanne situationer kan ikke forudses eller forhindres. Rent vand eller nødhjælp kan være nødvendig. Compassion arbejder også med forebyggelse af hiv/aids, forebyggelse af menneskehandel, hjælp til forbedring af uddannelsesmuligheder og sundhedspleje. Din gave hjælper med at ændre verden!

Sundhedsprogram for mødre og spædbørn

Når du donerer til vores sundhedsprogram for mødre og spædbørn, redder du familier fra desperation og fattigdom. Din gave vil sikre, at underernærede spædbørn får den ernæring, de har brug for, og at forældrene får oplæring og vejledning i forældrerollen. Vi hjælper mødrene igennem graviditet og fødsel og giver dem oplæring i hygiejne. Programmet gør det lettere for mødrene at se en fremtid med håb og mening.

Børn uden fadder

Det kan tage tid at skaffe en fadder til et barn - nogle gange flere måneder. Compassion er forpligtet til at hjælpe registrerede børn fra første dag. For at bygge bro mellem registreringen og fadderskabet oprettede vi fonden "Børn, der endnu ikke har modtaget en fadder". Takket være din gave kan børn, der venter på en fadder, deltage i programmet allerede mens de venter på en fadder.

Denne side benytter cookies Læs mere