Bliv Compassion-fadder

Compassion er verdens 3. største fadderorganisation og hjælper mere end 2,2 millioner børn i 27 lande. Compassion befrier børn fra fattigdom gennem én-til-én fadderskab. Vi ser det enkelte barn og arbejder holistisk for at imødekomme deres fysiske, emotionelle, økonomiske og åndelige behov. Vi ønsker at give hvert barn en chance for at gå ind i voksenlivet som et helt menneske. 

Du kan ikke redde hele verdenen, men for 260 eller 310 kroner om måneden kan du redde hele verdenen for et barn.

Bliv fadder til:

Uddannelse

Compassion støtter børn gennem grundskolen og giver dem mulighed for videreuddannelse. Børn kan også gennemføre erhvervsuddannelse og deltage i aktiviteter såsom ture, sportsbegivenheder, musikundervisning og IT-træning.

Sundhed, hygiejne og ernæring

Børnene får et nærende måltid hver gang de deltager i projektaktiviteter. De modtager regelmæssige sundhedstjek og lærer at tage sig af deres kroppe. Derudover udvikler de deres relationelle færdigheder.

Støtte fra den lokale kirke og muligheden for at høre om Jesus

Compassion samarbejder med lokale kirker, og børnene bliver således en del af et kristent samfund. De får mulighed for at høre evangeliet fra medarbejdere og frivillige, der holder af dem.

Opmærksomhed, vejledning og kærlighed

Der bliver taget hånd om børnene af mennesker i lokalebefolkningen. De opfordres til at finde deres lidenskab, talenter og personlige kvaliteter. Fadderen spiller også en væsentlig rolle gennem bøn og brevskrivning.

Hvorfor arbejder I med en-til-en sponsorering?

Compassion arbejder holistisk. Vi hjælper børn på alle områder af livet - fysisk, økonomisk, følelsesmæssigt og åndeligt.

Gennem mange års erfaring har vi utallige eksempler på, hvor vigtigt forholdet mellem fadder og fadderbarn er. Det gør den største forskel. Deres forhold opbygger barnets selvtillid, samtidig med at barnet konkret kan se, at hjælpen kommer. Vi har deltaget i en uafhængig forskningsundersøgelse, der viser, at Compassions én-til-én fadderskab både fungerer og er effektiv.

Hvorfor arbejder I med de lokale kirker?

Compassion arbejder udelukkende med lokale kirker, da de kender deres lokale miljø og kan håndtere lokale udfordringer på den bedst mulige måde. De har tillid og troværdighed i nabolaget og kan nå ud til de mest sårbare i lokalsamfundet. Vi udstyrer vores lokale kirkepartnere med de ressourcer, der kræves for at befrie børn fra fattigdom. Hver kirke implementerer projektet, så det opfylder alle børnenes specifikke behov i det område, de tjener.

Skal børn være kristne for at deltage i programmet?

Absolut ikke! Vi opfordrer børn og familier med alle mulige baggrunde og religiøse overbevisninger til at tilmelde sig programmet. Vi vil aldrig kræve eller presse nogen til at omvende sig til kristendommen.

Hvordan ved jeg, at min gave kommer frem?

Compassion tager økonomisk integritet alvorligt. Vi er forpligtet til at styre vores økonomi med den højeste integritet.

Denne side benytter cookies Læs mere