Blog

Opdatering fra Haiti

21 mars 2024 Video

Som du sikkert har hørt, har den politiske uro og økonomiske ustabilitet i Haiti ført til en krise, hvor kriminelle bander søger at tage kontrol over landet gennem vold.

Lorega

31 januari 2024 Video

Rygtet om Lorega, et samfund i Filippinerne, havde en betydelig indvirkning på dets beboere. Angelica var en af dem. Hun levede et liv i kriminalitet og fattigdom. 

Fødevarekrise

11 oktober 2022

Det er umuligt at vide, hvor længe den globale fødevarekrise vil komme til at foregå. Eksperter siger, at den kan komme til at fortsætte i flere år, hvis der ikke vedtages hurtige forholdsregler.

Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Mit palads

5 april 2022

"Jeg græd, da jeg så resterne af huset efter katastrofen," siger Vania. Den 14. august knuste jordskælvet det hus, hun delte med sin mand og seks børn.

Et møde med Julian Alum

29 mars 2022 Video

Hendes liv er en gribende sandhed og et bevis på, at forandring er muligt. Vi havde en samtale med tidligere fadderbarn Julian Alum fra Uganda. Da hendes far døde, var hele familiens liv ved at falde fra hinanden. Julians arbejdsløse mor måtte kæmpe alene for at forsørge sine fem børn. Men situationen ændrede sig – da familien fik kontakt til Compassion.

Compassion arbejder nu i 27 lande

22 mars 2022

Problemet med fattigdom er stort og voksende, og det er børns liv, der er på spil.

Situationen i Ukraine

9 mars 2022

Angående Ruslands invasion af Ukraine.

Nultolerance for kvindelig omskæring

28 februari 2022 Video

Læreren Florence Lomariwo fik at vide, at hun skulle omskæres, da hun var 12 år gammel, for at hun kunne giftes væk til en mand, der var nabo til familien. Hør hendes historie om den kamp, ​​hun i dag kæmper mod kønslemlæstelse og børneægteskab.

Everett Swanson - Starten på Compassion

20 januari 2022 Video

Takket være et menneskes hjerte og handlekraft blev frøet sået til fadderbarnsorganisationen Compassion for omkring 70 år siden.

En mors dagbog

9 november 2021

Da hendes 14-årige datter, Dayra, blev skudt i hovedet hjemme hos en ven, ramlede hele Helenas verden sammen. Her er hendes dagbog:

5 ubehagelige spørgsmål om fattigdom

1 november 2021

Hvorfor bliver forældre ved med at få børn, hvis de ikke kan forsørge dem? Og hvis de har brug for hjælp, hvorfor har de så stadig moderniteter som tv og mobiltelefon?

Kirk Franklin & Fadderbørnene

24 september 2021 Video

Gennem måneder med online møder har Franklin inspireret unge, der lever i fattigdom, til at gøre brug af deres gaver og følge deres drømme. 

Skolen der overlevede jordskælvet

14 september 2021

"Hvis dette job ikke var blevet udført ordentligt i 2017, ville vi sandsynligvis genopbygge disse klasseværelser lige nu." - Danielle Kettunen, kriseberedskabsspecialist, Compassion.

Jordskælvet i Haiti

25 augusti 2021

Et forfærdeligt jordskælv og en tropisk storm har hærget et område af Haiti, hvor der bor mere end 17.000 Compassion børn, og hvor der er 46 compassion centre.

Denne side benytter cookies Læs mere