Everett Swanson - Starten på Compassion

20 januari 2022

Video

Takket være et menneskes hjerte og handlekraft blev frøet sået til fadderbarnsorganisationen Compassion for omkring 70 år siden.

Evangelist Everett Swanson rejste fra Chicago til Sydkorea under Koreakrigen for at prædike og synge for amerikanske tropper. Men hans mission blev større end forventet. 

En morgen så Everett nogle arbejdere samle bunker af noget Everett troede var tøjklude. Han gik nysgerrigt hen til lastbilen for at se nærmere og blev helt forskrækket, da han så, at "bunkerne" ikke bare var klude. Det var små frosne lig - børn, der var døde på gaden i løbet af natten.

Everett kom i kontakt med hundredvis af forældreløse børn, som boede alene på gaden, efter deres forældre var døde i krigen. Han kunne ikke vende dem ryggen og lovede sig selv, at han ville finde en måde at hjælpe dem på.

Lorega

31 januari 2024 Video

Rygtet om Lorega, et samfund i Filippinerne, havde en betydelig indvirkning på dets beboere. Angelica var en af dem. Hun levede et liv i kriminalitet og fattigdom. 

Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Et møde med Julian Alum

29 mars 2022 Video

Hendes liv er en gribende sandhed og et bevis på, at forandring er muligt. Vi havde en samtale med tidligere fadderbarn Julian Alum fra Uganda. Da hendes far døde, var hele familiens liv ved at falde fra hinanden. Julians arbejdsløse mor måtte kæmpe alene for at forsørge sine fem børn. Men situationen ændrede sig – da familien fik kontakt til Compassion.

Denne side benytter cookies Læs mere