Everett Swanson - Starten på Compassion

20 januari 2022

Video

Takket være et menneskes hjerte og handlekraft blev frøet sået til fadderbarnsorganisationen Compassion for omkring 70 år siden.

Evangelist Everett Swanson rejste fra Chicago til Sydkorea under Koreakrigen for at prædike og synge for amerikanske tropper. Men hans mission blev større end forventet. 

En morgen så Everett nogle arbejdere samle bunker af noget Everett troede var tøjklude. Han gik nysgerrigt hen til lastbilen for at se nærmere og blev helt forskrækket, da han så, at "bunkerne" ikke bare var klude. Det var små frosne lig - børn, der var døde på gaden i løbet af natten.

Everett kom i kontakt med hundredvis af forældreløse børn, som boede alene på gaden, efter deres forældre var døde i krigen. Han kunne ikke vende dem ryggen og lovede sig selv, at han ville finde en måde at hjælpe dem på.

Opdatering fra Haiti

21 mars 2024 Video

Som du sikkert har hørt, har den politiske uro og økonomiske ustabilitet i Haiti ført til en krise, hvor kriminelle bander søger at tage kontrol over landet gennem vold.

Lorega

31 januari 2024 Video

Rygtet om Lorega, et samfund i Filippinerne, havde en betydelig indvirkning på dets beboere. Angelica var en af dem. Hun levede et liv i kriminalitet og fattigdom. 

Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Denne side benytter cookies Læs mere