Integritet

Når du giver gennem Compassion, kan du være sikker på, at dine penge forvaltes med integritet

Compassion er en af de højest rangerede kristne velgørenhedsorganisationer. Vi bruger vores ressourcer i en model, der fokuserer på hvert barn individuelt. Pengene gavner dit fadderbarn gennem en lokal kirke i samfundet, hvor barnet bor. Kirken bistås af Compassions nationale kontor i det pågældende land.

Som en Kristus-centreret organisation stræber vi efter at være gode forvaltere af de ressourcer, vi har fået overdraget - økonomisk integritet og gennemsigtighed er vigtige faktorer for os.

Dokumenter

Årsrapport Compassion Danmark > Vedtægter Compassion Danmark >

Indsamlingskonto 2023

Vil du samarbejde med en troværdig kristen fadderbarnsorganisation for at hjælpe børn, der lever i fattigdom? Compassion International har eksisteret siden 1952 og arbejder sammen med over 8.000 lokale kirker for at hjælpe over 2 millioner børn i 25 udviklingslande.

Hvis du har spørgsmål om Compassion, er du velkommen til at kontakte os.

Rapportering af uregelmæssigheder

Hvis du har mistanke om, at noget vedrørende Compassion ikke foregår ordentligt, vil vi vide det. Det er ekstremt vigtigt for os, at god etik gennemsyrer alt vores arbejde, og at eventuelle uregelmæssigheder opdages og korrigeres hurtigt.

Rapportering af uregelmæssigheder

Enhver, der mistænker en forbrydelse eller overtrædelse af interne regler, skal bruge en såkaldt "whistleblowing" ordning. Hvis nogen, såsom en medarbejder, fadder eller ambassadør, kontakter Compassion med mistanke om afvigelse eller upassende opførsel (såsom magtmisbrug eller misbrug) begået af en person, der er forbundet med Compassions aktiviteter, skal informationen altid tages alvorligt og undersøges nærmere. Informationsindehaveren har ret til at forblive anonym, og oplysningerne behandles, så identiteten ikke kan afsløres, medmindre personen ønsker det. Den person, der modtager oplysningerne, er ansvarlig for at vurdere, hvordan sagen føres videre. Hvis du vælger at forblive anonym, begrænser det vores evne til at opdatere dig om sagen.

Sådan rapporteres mistanke

Du kan vælge, hvem du vil kontakte for at rapportere mistanke om uregelmæssigheder, baseret på hvad mistanken inkluderer. Du kan e-maile enhver på listen nedenfor, skrive et brev eller foretage et telefonopkald.

Kontaktinformation

  • Generalsekretær: Claes Parsmo, cparsmo[SNABEL-A]compassion.se
  • Ansvarlig for fadderservice: Ann Hatava, ahatava[SNABEL-A]compassion.se
  • Child Protection Officer: Emma Hennerfors, ehennerfors[SNABEL-A]compassion.se
  • Bestyrelsesformand: Mathias Wåhlberg, mathias[SNABEL-A]wahlbergab.com
  • Bestyrelsesmedlem Danmark: Jacob Vium, jv[SNABEL-A]sph.as
  • Bestyrelsesmedlem Norge: Simen Trannum, simentrannum[SNABEL-A]gmail.com
  • Bestyrelsesmedlem Finland: Johan Forsbäck, johan.forsback[SNABEL-A]filahelsinki.fi

Andre kontaktoplysninger

Denne side benytter cookies Læs mere