Giv en gave

Glæd dit fadderbarn med en gave

Gennem det månedlige fadderbidrag, du giver, får dit fadderbarn sine grundlæggende behov dækket. Men nogle gange kan man ønske sig at gå ud over "det grundlæggende" - vi vil benytte lejligheden til at velsigne vores fadderbarn og imødekomme barnets eller barnets families unikke behov. Med frivillige pengegaver giver vi dig muligheden for at gøre lidt ekstra for barnet.

Sådan gør du:

Overfør gaven til Compassion Danmark, reg.- og kontonr. 7045-1606688.

Skriv dit navn eller barnets Compassionnummer + hvilken slags gave, der er tale om i kommentarfeltet.

For eksempel: XX012345678 fødselsdagsgave.

Tusind tak!

Fødselsdagsgave

En unik og aldersbestemt gave til dit fadderbarn, udvalgt med hjælp fra familien og personalet i centret. Vi anbefaler at give et beløb på mellem 100-700 kroner i fødselsdagsgave.

Individuel gave

Personalet på centret undersøger og taler med dit fadderbarn for at identificere, hvad barnet har mest brug for. Du kan give mellem 100-700 kroner i individuelle gaver om året.

Familiegave

Gaven bruges til at imødekomme de specifikke behov for hele familien, inklusive eventuelle søskende til dit fadderbarn. Familiegaver kan være mellem 250-7.000 kroner om året.

Gave til centeret

En gave til det Compassion center, hvor dit fadderbarn er, vil blive administreret, så alle børnene i centeret får gavn af gaven. En gave til centeret kan være mellem 500 og 80.000 kroner om året.

Denne side benytter cookies Læs mere