Hvordan ved jeg, at mine penge når frem?

Fadderbørnene i Compassions program får adgang til lægehjælp og behandling, nærende mad, uddannelse, et sikkert sted at lege og lære, muligheden for at vide, hvor meget Gud elsker dem og meget mere.

Børn og familier, der modtager hjælp fra Compassion, modtager sjældent kontanter. Hjælpen er næsten altid i form af varer og tjenester, omhyggeligt designet, leveret eller købt efter deres behov. Medarbejdere fra den lokale kirke er ansvarlige for at styre denne proces og gennemføre programmet under tilsyn af personale fra Compassions nationale kontor i landet.

Compassion har en global auditfunktion, der rutinemæssigt overvåger den økonomiske og operationelle integritet i vores centre og feltkontorer over hele verden. Gennem disse anmeldelser stræber vi efter at sikre, at alle programmer lever op til vores krav om økonomisk ansvar og integritet. Eventuelle problemer, der gøres opmærksom på, dokumenteres af personale og ledelse til overvejelse, handling og opfølgning.

Compassion Danmark kontrolleres ved en årlig revision af vores aktiviteter af revisionsfirmaet PwC. Sidste år gik 82% af de indsamlede midler direkte til formålet.

Denne side benytter cookies Læs mere