Kirk Franklin & Fadderbørnene

24 september 2021

Video

Gennem måneder med online møder har Franklin inspireret unge, der lever i fattigdom, til at gøre brug af deres gaver og følge deres drømme. 

Vi har indgået et samarbejde med Grammy-vindende artist Kirk Franklin om at genudgive hans single, "Lean on Me", med stemmer fra unge mennesker, der lever i fattigdom rundt om i verden.

I de sidste måneder har Franklin arbejdet med unge fra alle 25 lande i vores fadderskabsprogram. Gennem virtuelle auditions og sessioner har Compassions Ungdomskor, der består af mere end 120 unge i alderen 11-19 år, sammen med kunstneren indspillet sangen, der oprindeligt blev udgivet i 1998.

Efter en tur til Den Dominikanske Republik med Compassion i begyndelsen af ​​2020 følte Franklin sig kaldet af Gud til at bruge sine talenter, platform og personlige historie til at inspirere unge rundt om i verden til at forfølge deres egne gaver og talenter.

I slutningen af ​​2020 sendte Compassion en opfordring til unge i sine feltlande, hvor organisationen hjælper børn i fattigdom, om at deltage i et virtuelt kor. Franklin planlagde oprindeligt at udvælge vindere fra hvert land til at deltage i koret, men efter at have gennemgået de indsendte video-auditions fra de unge mennesker, blev han så rørt over deres talent og passion, at han valgte alle, der kom til audition til at deltage i projektet.

Franklin fortæller: “Det var en ære at arbejde med så mange unge, talentfulde og begavede børn fra hele verden! Jeg er taknemmelig over for teamet fra Compassion for at have givet mig mulighed for at tjene på denne måde.”

"Jeg føler mig ekstremt glad for at blive udvalgt," siger Kakama på 18 år fra Uganda. Kakama blev født uden arme og begyndte at indse, at han havde en musikalsk gave i en alder af 16 år. "Jeg føler, at Gud har velsignet mig så meget, langt ud over hvad ord kan sige.”

Maria på 18 år fra Nicaragua tilføjer: "Min yndlingsdel var at høre Kirks vidnesbyrd og hans motiverende og inspirerende ord - at hvis du kan drømme om noget, er det muligt i Jesus Kristus."

Franklin afslutter: ”Det er utroligt, at en sang som denne stadig giver genlyd hos så mange mennesker. Jeg beder for, at denne version giver et lille håb for mennesker over hele kloden.”

Bliv fadder!

Se flere inspirerende videoer

Kirk Franklin & Fadderbørnene

24 september 2021 Video

Gennem måneder med online møder har Franklin inspireret unge, der lever i fattigdom, til at gøre brug af deres gaver og følge deres drømme. 

Richmond Wandera - hør hans historie

20 maj 2021 Video

Richmond Wandera mistede sin far og forsørger da han var 8 år. Han mistede alt håb. Da han var 11 år fik han håbet tilbage.  

Bøn under corona

8 december 2020 Video

I disse udfordrende tider vil vi dele en opmuntrende video med dig.

Denne side benytter cookies Læs mere