Et møde med Julian Alum

29 mars 2022

Video

Hendes liv er en gribende sandhed og et bevis på, at forandring er muligt. Vi havde en samtale med tidligere fadderbarn Julian Alum fra Uganda. Da hendes far døde, var hele familiens liv ved at falde fra hinanden. Julians arbejdsløse mor måtte kæmpe alene for at forsørge sine fem børn. Men situationen ændrede sig – da familien fik kontakt til Compassion.

I dag er disse fem børn alle voksne, sunde og fri fra et liv i fattigdom. Julian bor nu i Danmark med sin familie, hvor hun arbejder som socialrådgiver. Hun giver en stemme til dem, der ikke kan tale for sig selv, alle de børn, der stadig lever i ekstrem fattigdom. Denne håbefulde video er fuld af lys, tårer og taknemmelighed.

Julian voksede op i Uganda, Kampala, med sin mor, fire søstre og en yngre bror. Da hun var 7 år gammel, døde hendes far, forsørgeren. Hun husker det som en svær tid. Julian måtte forlade skolen, tage en masse ansvar og begynde at arbejde. Familien boede for enden af ​​gaden ved siden af ​​en bar, hvor fulde mænd konstant kom ind i huset.

Derfor blev jeg ”helt vildt glad”, da jeg som 10-årig fik en fadder gennem Compassion. Jeg var endelig i stand til at komme tilbage i skole. Det var den største gave nogen kunne give mig. Uddannelse er øverst i kampen mod fattigdom. Jeg lærte også Jesus Kristus at kende som min Frelser. Gennem alle de søvnløse nætter uden mad og med økonomiske udfordringer vidste vi nu, at vi havde en himmelsk Fader, som aldrig gav op og altid lyttede til os, når vi græd.

Frem for alt var kontakten med hendes faddere livsændrende.

Den opmuntring, jeg modtog fra dem, var 100% opløftende for mig. Deres varme breve og bønner hjalp mig med at klare de "normale" udfordringer ved at være teenagepige i Uganda. De fortalte mig, at jeg var elsket, de troede på mig og løftede mig opad for at nå højere terræn. Vi har alle brug for nogen til at hjælpe os med at nå vores potentiale.

Julian begyndte efterhånden at arbejde på Compassion Centeret, hvor hun selv modtog hjælp som barn. I dag bor hun i Danmark med sin familie og har læst til socialrådgiver. 

"Alt dette takket være min vidunderlige mor og hjælp fra Compassion".

Opdatering fra Haiti

21 mars 2024 Video

Som du sikkert har hørt, har den politiske uro og økonomiske ustabilitet i Haiti ført til en krise, hvor kriminelle bander søger at tage kontrol over landet gennem vold.

Lorega

31 januari 2024 Video

Rygtet om Lorega, et samfund i Filippinerne, havde en betydelig indvirkning på dets beboere. Angelica var en af dem. Hun levede et liv i kriminalitet og fattigdom. 

Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Denne side benytter cookies Læs mere