Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022

Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Maria fortæller om hvor meget fadderskabet gennem Compassion betød - ikke bare for hende selv, men for hele familien. Hendes fadder opmuntrede hende til at vove at drømme stort og stole på Gud. 

Mine faddere Amy og Brian delte deres liv med mig. De fortalte om deres liv, hvad de lavede, og små ting, der fik mig til at føle mig som en del af deres familie. De kan aldrig nogensinde forestille sig hvordan det påvirkede mit liv. 
Jeg blev født i fattigdom, og jeg voksede op i fattigdom. Men Gud forløste alt hvad fjenden prøvede at tage fra mig. Gud viste som tiden gik, at han altid havde mig i sin hånd."

Maria fik et stipendium til at studere engelsk. I dag er hun og hendes mand fadder til otte børn.  

Bliv fadder

Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Et møde med Julian Alum

29 mars 2022 Video

Hendes liv er en gribende sandhed og et bevis på, at forandring er muligt. Vi havde en samtale med tidligere fadderbarn Julian Alum fra Uganda. Da hendes far døde, var hele familiens liv ved at falde fra hinanden. Julians arbejdsløse mor måtte kæmpe alene for at forsørge sine fem børn. Men situationen ændrede sig – da familien fik kontakt til Compassion.

Nultolerance for kvindelig omskæring

28 februari 2022 Video

Læreren Florence Lomariwo fik at vide, at hun skulle omskæres, da hun var 12 år gammel, for at hun kunne giftes væk til en mand, der var nabo til familien. Hør hendes historie om den kamp, ​​hun i dag kæmper mod kønslemlæstelse og børneægteskab.

Denne side benytter cookies Læs mere