Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022

Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Maria fortæller om hvor meget fadderskabet gennem Compassion betød - ikke bare for hende selv, men for hele familien. Hendes fadder opmuntrede hende til at vove at drømme stort og stole på Gud. 

Mine faddere Amy og Brian delte deres liv med mig. De fortalte om deres liv, hvad de lavede, og små ting, der fik mig til at føle mig som en del af deres familie. De kan aldrig nogensinde forestille sig hvordan det påvirkede mit liv. 
Jeg blev født i fattigdom, og jeg voksede op i fattigdom. Men Gud forløste alt hvad fjenden prøvede at tage fra mig. Gud viste som tiden gik, at han altid havde mig i sin hånd."

Maria fik et stipendium til at studere engelsk. I dag er hun og hendes mand fadder til otte børn.  

Bliv fadder

Opdatering fra Haiti

21 mars 2024 Video

Som du sikkert har hørt, har den politiske uro og økonomiske ustabilitet i Haiti ført til en krise, hvor kriminelle bander søger at tage kontrol over landet gennem vold.

Lorega

31 januari 2024 Video

Rygtet om Lorega, et samfund i Filippinerne, havde en betydelig indvirkning på dets beboere. Angelica var en af dem. Hun levede et liv i kriminalitet og fattigdom. 

Fra fadderbarn til fadder

3 juni 2022 Video

Maria Momojara Diamond voksede op i et utrygt område i Peru. Hendes forældre måtte kæmpe for at forsørge Maria og hendes søskende. Da hun var 7 år gammel hørte de om Compassion. "Det forandrede mit liv". 

Denne side benytter cookies Læs mere