Om Compassion

Befrier børn fra fattigdom i Jesu navn

Compassion er verdens 3. største fadderbarnsorganisation og befrier børn fra fattigdom i Jesu navn.

Compassion har befriet børn fra fattigdom siden 1952. Vi vil efterleve missionsbefalingen. Vi arbejder udelukkende gennem de lokale kirker i de områder hvor fadderbørnene og deres familier bor. De lokale kirker, der driver projekterne, respekteres i deres områder og ved, hvilke familier, der har mest brug for hjælp. Fadderbørnenes søskende og værger kan også deltage i kirkens aktiviteter og høre Jesu budskab. Hvert barn, der deltager i et Compassion projekt, modtager også bibelundervisning, der er tilpasset deres alder og kulturelle sammenhæng.

Compassion befrier børn fra fattigdom gennem en-til-en fadderskab. Som fadder ved du, hvem dit fadderbarn er, og I kan opbygge et forhold gennem brevskrivning. Vi kalder vores tilgang til at hjælpe holistisk. Det betyder, at vi opfylder mere end de fysiske og økonomiske behov. Vi hjælper barnet ved at imødekomme de fysiske, økonomiske, følelsesmæssige og åndelige behov. Vi lærer også børn, at de er værdifulde og elskede. De får at vide, at Gud elsker dem, har en plan for deres liv, og at de er lige så vigtige som alle andre, selvom de lever i fattigdom. Det er også vigtigt for barnets fremtid, at han/hun lærer at samarbejde i grupper med andre børn og deltage i fælles aktiviteter.

Gennem dit fadderskab får fadderbarnet og familien hjælp til de mest nødvendige ting. Derudover vil dit fadderskab gøre det muligt for søskende og familien at deltage i kirkens aktiviteter.

Compassion Danmark blev etableret i 2019, og er en del af Compassion International og Compassion Norden.

Denne side benytter cookies Læs mere