WE RISE AS ONE

I fællesskab kan vi befrie børn og deres familier fra fattigdom

Coronavirussen gør situationen for børn og familier, der lever i fattigdom endnu vanskeligere. Mange af vores fadderbørn og deres familier står nu over for meget krævende udfordringer i forbindelse med COVID-19. Disse er sårbare familier, der under alle omstændigheder lever under krævende forhold. De har intet sikkerhedsnet. Det anslås, at COVID-19 vil føre til den første stigning i fattigdom siden 1998. "Hvis vi ikke stopper virussen, vil det få katastrofale konsekvenser for verdens fattigste lande og skabe endnu større forskelle i verden."

Det er vigtigt at sikre hygiejne og hygiejniske forhold såsom rent vand, hygiejneartikler og sprit. Mange af børnenes forældre er også forhindret i at arbejde på grund af de forskellige landes restriktioner. De har brug for mad, penge til at dække deres husleje og mundbind. Dette tiltag handler om at hjælpe med det vigtigste - at sikre overlevelse.

Vi tilpasser os hurtigt i krisesituationer. Vi har stadig børnene i fokus, men vi skal også hjælpe familier og lokalsamfund med at sikre overlevelse. Den mest effektive måde at hjælpe børn i krisesituationer på er at hjælpe børns værger og det samfund, de bor i.

We Rise as One handler om at gå sammen for at give børnene, deres familier og samfundene sundhedsfremmende foranstaltninger og stabilitet gennem hygiejneartikler, mad og hjælp til at holde deres hjem. Vi står sammen for at bekæmpe Corona-virussen.

"Verdensbanken," FN

Doner til Compassion Danmark, kontonr. 6004-2012885.

Her er et par eksempler på, hvad du kan give:

250 DKK

Kan give en hel husstand vitale hygiejneartikler såsom håndsprit, vitaminer og kosttilskud, mundbind eller udstyr til at lave deres egne mundbind samt information om infektionsforebyggelse.

400 DKK

Kan forsørge en hel husstand med mad i 2 uger. De kan få ris, æg, kød, mælk, majs, samt tørvarer med lang holdbarhed.

VALGFRIT BELØB

Kan bidrage til huslejen til familier, som risikerer at blive hjemløse, fordi de ikke kan arbejde pga. corona restriktionerne.

wrao_horizontal_black.png

Denne side benytter cookies Læs mere